Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Katin Kosmetik Oy:llä on asiakasrekisteri, johon kerätään tietoja yrityksen rekisteröidyistä - ja yrityksen kanssa kauppaa tehneistä asiakkaista, laskutukseen ja markkinointiin liittyen. Sähköisen rekisterin tiedot säilytetään palomuurien, salasanojen ja muin teknisin keinoin suojattuina lukituissa tiloissa. Ainoastaan rekisterinpitäjällä, eli Katin Kosmetik Oy:llä, ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivilla työntekijöillä on pääsy näihin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.  

Rekisteröidyllä asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin tallennettu. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista olemalla yhteydessä rekisterinpitäjään kirjallisesti. Lisäksi hänellä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen esim. suoramainontaan.

EU:n tietosuojalain mukainen rekisteriseloste   
Laatimispäivä: 24.4.2018 - Viimeisin muutos 23.5.2018

1. Rekisterinpitäjä

Katin Kosmetik Oy (Y-tunnus: 2260361-1)
Bulevardi 5A, 3krs, 00120 Helsinki (puhelin: 040-5151 251)

2. Rekisteriasioista vastaavat tahot tai yhteyshenkilöt

• Katin Kosmetik Oy / Kati Suokas (vastuuhenkilö)   
• e-mail: kati(@)katinkosmetik.fi

3. Rekisterin nimi

Katin Kosmetik Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään Katin Kosmetik Oy:n asiakkaaksi rekisteröityneen henkilön ja yrityksen väliseen viestintään, laskutukseen, tiedottamiseen, markkinointiin, yrityksen kehittämiseen ja hallinnointiin.  Käytämme henkilötietojasi asiakaspalvelutarkoitukseen, kun otat meihin yhteyttä esimerkiksi verkkokauppatilauksesi tilan tiedustelemiseen. Käytämme nimeäsi ja tilausnumeroasi asiakkaan ja tilauksen tunnistamiseen. Käytämme tarvittaessa yhteystietojasi, esimerkiksi sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa, ottaaksesi yhteyden sinuun kysymysten esittämistä tai asian hoitamista varten.  Kun olet tehnyt tilauksen verkkokaupasta, käytämme ilmoittamiasi tietoja tilausvahvistuksen sekä tilauksesi tilaan liittyvien sähköposti-ilmoitusten lähettämiseen. Nämä tiedot lähetetään tilauksesi yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietotyyppejä:  
Perustiedot, kuten:   
• etu- ja sukunimet   
• yhteystiedot (postiosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, joilla asiakas on tavoitettavissa)   
• y-tunnus (yritysasiakkailla)   
• tämän rekisterin käyttäjätunnukset ja salasanat   
Kiinnostus, profiili- ja osallistumistiedot, kuten:   
• koulutuksiin ja tapahtumiin liittyvä viestintä   
• laskutukseen liittyvä yhteydenpito ja viestintä   
• suoramarkkinointiluvat ja -kiellot   
• edellä yksilöityjen tietojen muutostiedot 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröity asiakas itse aloittaessaan asiakassuhteen tai tilatessaan tuotteita verkkokaupasta. Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan asiakkaista ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa rekisteröityessään verkkokaupan asiakkaaksi. Tietoja voidaan kerätä myös Katin Kosmetik Oy:n hallinnoimilla kotisivuilla tai muissa sähköisissä kanavissa käytettävillä evästeillä ja vastaavilla tekniikoilla. Yhteystietojen päivitystietoja voidaan hankkia lisäksi päivityspalveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

7. Verkkokaupassa ostamisen yhteydessä kerättävät tiedot

Tehdessäsi tilauksen katinkosmetikshop.fi -verkkokaupasta, keräämme sinulta henkilötiedot tilaamiesi tuotteiden toimittamista varten. Tällaisia tietoja ovat nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilauksen summa sekä tilatut tuotteet.

8. Verkkokaupan “Oma tili” -osion kautta kerättävät tiedot

Kun rekisteröidyt käyttäjäksi katinkosmetikshop.fi -verkkokauppaan (Oma tili -osio), keräämme seuraavat tiedot: nimi, osoite, kirjautumistiedot (sähköpostiosoite ja salasana).

9. Uutiskirjeemme tilaamisen yhteydessä kerättävät tiedot

Tilatessasi yritysasiakkaille suunnatun uutiskirjeemme, keräämme sähköpostiosoitteesi uutiskirjeen lähettämistä varten.

10. Markkinointiarvontojen tai asiakaskyselyiden yhteydessä kerättävät tiedot

Osallistuessasi järjestämäämme markkinointiarvontaan tai asiakaskyselyyn, saatamme arvonnan tai kyselyn toteutustavasta riippuen kerätä yhteystietosi (sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero) mahdollisen palkinnon toimittamista varten.

11. Sähköisten palveluiden käytön yhteydessä kerättävät tiedot

Käyttäessäsi katinkosmetikshop.fi -verkkosivustoa, keräämme palvelun käyttöä koskevia tietoja. Osa näistä tiedoista voi olla henkilötietoja, esimerkiksi IP-osoitteesi. Jos olet kirjautunut sisään verkkokauppaamme, jonka perusteella sinut voidaan tunnistaa, keräämme sivuston käyttöäsi koskevia tietoja (ostohistoria, selailuhistoria) ja saatamme myös yhdistää niitä yhteen muiden käyttäjätietojesi kanssa.

12. Maksupalveluntarjoajat

Käytämme ulkoisia toimittajia maksujen käsittelyyn. Henkilötiedot, joihin näillä toimittajilla on pääsy, ovat nimesi, osoitteesi ja maksutietosi. Käytetystä maksutavasta riippuen käsitellään tiettyjen maksutapojen yhteydessä myös henkilötunnus tai luottokortin 4 viimeistä numeroa. Tämä henkilötietojen käsittely on tarpeen, jotta voimme toimittaa tilaamasi palvelut. 

13. Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa esim. viranomaisille ja perintätapauksissa perintätoimistolle. Rekisterinpitäjä voi siirtää rekisterin tietoja suoramarkkinointirekistereihinsä rekisteröidyn asiakkaan lopetettua asiakkuussuhteensa, ellei rekisteröity asiakas ole sitä erikseen kieltänyt (kts. kohta 16.). Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole tarpeellista palvelun toteuttamisen vuoksi. Tällöin rekisterinpitäjä huolehtii sopimusjärjestelyin riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

14. Rekisterin suojaus

Rekisteriin liittyvät sähköiset tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Sähköisiä tietokantoja ja niiden varmuuskopioita säilytetään lukituissa tiloissa. Ainoastaan rekisterinpitäjällä ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivilla työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.

15. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle oheisen lomakkeen kautta. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä myös henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimistossa, kohdassa 1 mainitussa osoitteessa. Tarkistuspyyntöihin vastataan viimeistään kuukauden kuluessa pyynnön esittämisestä (rekisterinpitäjä voi pyytää tähän lisäaikaa, jos tiedot ovat esim. vahingoittuneet). Rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta aiheutuvan kohtuullisen korvauksen, mikäli rekisteröity käyttää tarkastusoikeuttaan useammin kuin kolme kertaa vuodessa.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaan, etämyyntiin, suoramarkkinointiin, markkina- tai mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista tai tietojensa poistamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään. Rekisteröity voi estää tai poistaa Katin Kosmetik Oy:n hallinnoimiin kotisivuihin ja muihin sähköisiin kanaviin liittyvät evästeet verkkoselaimensa asetusten avulla. 

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Saatamme tehdä ajoittain muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Löydät tietosuojaselosteen uusimman version aina verkkosivuiltamme.



Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TOIMITUS - JA MAKSUEHDOT

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 8.5.2019 alkaen.

Verkkokauppa

Katin Kosmetik Oy
Bulevardi 5 A, 3 krs
00120 Helsinki

040- 5151 251
katinkosmetik@katinkosmetik.fi
www.katinkosmetik.com
2260361-1

TOIMITUS - JA PALAUTUSEHDOT


Soveltamisala 
Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Katin Kosmetik Oy:n ja sen asiakkaiden väliseen kaupankäyntiin, elleivät osapuolet toisin ole kirjallisesti sopineet. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan tilauksen tekohetkellä voimassa olevia ehtoja. Laskutusasiakkaina voivat olla hius- ja kauneusalalla toimivat yritykset, yhteisöt ja yhdistykset, joilla on voimassa oleva y-tunnus tai todistus opiskelusta alalla. Myyjä pidättää itsellään oikeuden tarkistaa ostajan luottokelpoisuuden ennen tavaran toimitusta. Asiakkaan perustiedot rekisteröidään myyjän asiakasrekisteriin. Ostajan alhaisen luottokelpoisuuden johdosta on ostajalla mahdollisuus tuotteiden tilaamiseen etukäteismaksulla tai tietyin rajoituksin postiennakolla. Nämä myynti- ja toimitusehdot korvaavat kaikki aikaisemmat myynti- ja toimitusehdot.


Toimitusaika 

Postitamme kaikki arkipäivisin ennen klo 13.00 tulleet tilaukset vielä saman päivän aikana. Tuotteet tulevat 1-2 arkipäivän sisällä perille kannettuna tai halutessasi noudettavaksi lähimmästä postin toimipisteestä.

Toimitusehdot 
Toimitamme yli kahdensadanviidenkymmenen (250) euron tilaukset aina rahtivapaasti sovittuun toimitusosoitteeseen, seuraavaksi arkipäiväksi perille kannettuna tai halutessasi noudettavaksi lähimmästä postin toimipisteestä. Alle kahdensadanviidenkymmenen (250) euron toimituksiin lisäämme rahti - ja pakkauskulun joka on yhteensä kaksitoista (12) euroa. 

Ostaja vastaa oikean toimitusosoitteen ilmoittamisesta myyjälle sekä siitä, että myyjän valtuuttamalla rahdinkuljettajalla on mahdollisuus toimitusajankohtana toimittaa tuotteet ilmoitettuun osoitteeseen. Pidätämme oikeuden uusien asiakkaiden luottotietojen tarkistamiseen ennen tilauksen lähettämistä ja laskuttamista.

Tavaran ominaisuudet 
Myyjä vastaa tavaran laadusta ja muista ominaisuuksista vain sopimuksessa määriteltyjen ja muiden myyjän kirjallisesti antamien, nimenomaan kyseiseen kauppaan liittyvien tietojen mukaisesti. Ostaja vastaa myyjälle antamiensa tavaran käyttötarkoitukseen liittyvien tietojen oikeellisuudesta. Vastaanottamalla myyjältä tuotteen ostaja hyväksyy sen, että tuotteenkäyttöönotto ja käyttö saattavat edellyttää erityistä asiantuntemusta tai huolellisuutta. Asiakas on itse velvollinen pyytämään myyjältä lisäkoulutusta ja perehdytystä, jos asiantuntemusta tuotteeseen ei ole tarpeeksi. 

Virhevastuu ja tuotevastuu 
Myyjä vastaa vain tuotteessa olevasta suunnittelu -, raaka-aine- tai valmistusvirheestä sen myyntihintaan asti. Myyjä ei ole vastuussa mahdollisista ihoreaktioista - tai hoitovirheistä, jossa tuotteessa ei ole selkeää valmistusvirhettä. Asiakkaan vastuulla on ylläpitää tuotteen raaka-aine ja käyttötuntemusta ammattitaitonsa vaatimalla vastuulla - välttäen näin mahdolliset tiedonpuutteesta aiheutuvat hoitovirheet. 

Palautus- ja vaihto-oikeus 
Tuotteen mahdollisesta palautuksesta on sovittava aina tapauskohtaisesti myyjän kanssa, joka antaa ostajalle palautusohjeet. Ostajan antamien ohjeiden mukaisesti valmistetuilla tai varastovalikoiman ulkopuolelta ostajan pyynnöstä tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Varastoitavilla tuotteilla on neljäntoista (14) päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla vahingoittumattomia alkuperäispakkauksissaan ja sisältää kaikki niihin liittyvät osat. Ostaja vastaa aina palautuskuluista ja siitä että palautettava paketti on paketoitu asianmukaisesti. Mikäli palautetun tuotteen myyntipakkaus ei ole myyntikuntoinen, tuotteen myyntihintaa ei voida palauttaa.

Noutamattomat tilaukset
Tilauksen noutamatta jättäminen tai kieltäytyminen vastaanottamasta ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Veloitamme kaikista 1.6.2019 jälkeen lähetetyistä ja asiakkaasta johtuvasta syystä noutamatta jätetyistä ja takaisin palautuvista lähetyksistä aiheutuneet kulut täysimääräisinä. Varastollemme noutamattomista palautuksista aiheutuneista kuluista on siis vastuussa tilauksen tekijä. Tavaran noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruuttamiseen. Noutamattomasta lähetyksestä veloitettava summa pidätetään palautettavasta kauppasummasta. Maksu koostuu tilauksen pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannuksista.

Omistusoikeuden siirtyminen 
Omistusoikeus tuotteisiin on myyjällä, kunnes kauppahinta on kokonaan maksettu myyjälle.

MAKSUEHDOT

Uudet asiakkaat ja opiskelijat
Maksutapana toimii Paytrail-maksunvälityspalvelu.

Tuotesarjojen jälleenmyyjät
Maksutapana toimii Katin Kosmetik Oyn laskutus 14-päivän maksuajalla

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830www.paytrail.com

Käytössäsi olevat maksutavat ovat:

  • Korttimaksut (Visa, Visa Electron ja Mastercard, American Express)
  • Verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia)

Hinnat 
Ellei muuta ole kirjallisesti sovittu, kaikki myyjän ilmoittamat hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Myyjä pidättää itsellään oikeuden ilmoittamiensa hintojen muutokseen, mikäli ne aiheutuvat myyjästä riippumattomista syistä.

Alennukset
Alennus-/kampanjakoodeja ei voi käyttää yhdessä myyntituotteiden kampanja tarjouksen kanssa.


LASKUTUS

Maksuaika 
Kaikkiin laskuihin sovelletaan maksuehtoa neljätoista (14) päivää, elleivät osapuolet ole kirjallisesti muusta sopineet. Maksuajan laskenta alkaa laskutuspäivästä. Mikäli kauppahintaa ei makseta määräaikana, myyjällä on oikeus viivyttää uusien tilausten toimittamista, kunnes erääntyneet laskut on suoritettu. Tästä viivytyksestä johtuvia korvausvaatimuksia ostajalla ei ole oikeus esittää. Jos asiakas toistamiseen viivyttää laskun maksamista - siirtyy asiakas automaattisesti ennakkomaksu järjestelyyn. Postiennakot jotka palautuvat takaisin Katin Kosmetik Oyn haltuun - estävät seuraavat postiennakkolähetykset ja asiakas on sitoutunut korvaamaan Katin Kosmetik Oylle paketin toimituskulut - tällöin jatkossa tilaukset on mahdollista tehdä vain ennakkotilisiirron avulla. Jos asiakkaalla on kysymyksiä laskusta tai toive siirtää eräpäivää - pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme katinkosmetik@katinkosmetik.fi tilanteen selvittämiseksi. 

Maksun viivästyminen 

Maksun viivästyessä peritään viivästysajalta korvausta Suomen korkolain mukaisesti laskun eräpäivästä lukien. Maksumuistutuksista peritään voimassa olevan korkolain mukaisen viivästyskoron lisäksi käsittelymaksu.

Perintä
Maksun viivästyessä lähetämme sinulle maksumuistutuksen, josta perimme 10,00 euron suuruisen muistutusmaksun per muistutus sekä lakisääteisen viivästyskoron. Maksamatta jätetyn laskun siirrämme automaattisesti perintään, josta aiheutuu lisäkuluja ja mahdollinen maksuhäiriömerkintä.

TIETOSUOJA

Katin Kosmetik Oy:llä on asiakasrekisteri, johon kerätään tietoja yrityksen rekisteröidyistä - ja yrityksen kanssa kauppaa tehneistä asiakkaista, laskutukseen ja markkinointiin liittyen. Sähköisen rekisterin tiedot säilytetään palomuurien, salasanojen ja muin teknisin keinoin suojattuina lukituissa tiloissa. Ainoastaan rekisterinpitäjällä, eli Katin Kosmetik Oy:llä, ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivilla työntekijöillä on pääsy näihin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella. Rekisteröidyllä asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin tallennettu. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista olemalla yhteydessä rekisterinpitäjään kirjallisesti. Lisäksi hänellä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen esim. suoramainontaan. Tarkemmat tiedot Katin Kosmetik Oy:n rekisterikäytännöistä on kirjattu rekisteriselosteeseen, joka on saatavilla sähköisesti pyydettäessä.

Vahvistamalla tilauksesi verkkokaupassa, hyväksyt samalla nämä ehdot.